Η VALUES μεγάλος χορηγός της Prodexpo για 4η συνεχόμενη χρονιά

Η επιτυχημένη εκδήλωση για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον κορυφαίων στελεχών του κατασκευαστικού τομέα καθώς και των επενδυτών του κλάδου ακινήτων θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Οκτωβρίου. Το Συνέδριο οργανώνεται από τη Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κορυφαία στελέχη από ένα ευρύ φάσμα κλάδων, παράγοντες της αγοράς ακινήτων και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, βέλτιστες πρακτικές, τελευταίες τάσεις, την πορεία της κτηματαγοράς καθώς επίσης και τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Κατά την διάρκεια του 2ήμερου συνεδρίου, το οποίο για ακόμη μία χρονιά φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αποτύπωσης των εξελίξεων στην αγορά ακινήτων, θα αναπτυχθούν θέματα και συζητήσεις μεταξύ άλλων, αναφορικά με: την αξιολόγηση της ελληνικής αγοράς ύστερα από την πανδημία, πλάνο ανακούφισης, τουρισμός, νέες επενδύσεις, η επόμενη μέρα των έργων ΣΔΙΤ, αποτελεσματική διαχείριση NPLs & REOs, επενδύσεις και βιωσιμότητα, Logistics και νέες ευκαιρίες, ευέλικτοι χώροι εργασίας και επιπτώσεις στην αγορά ακινήτων, το μέλλον του λιανικού εμπορίου, νέα δεδομένα και προκλήσεις στην αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων.